Lajme

Topi kritikon sërish Berishën

Fryma e Re Demokratike ka festuar sot 4-vjetorin e themelitmit të partisë.  Kryetari i FRD-së Bamir Topi kishte ftuar në ceremoni Edi Ramën dhe Skënder Gjinushin. Topi ka lëshuar sërish akuza kundër Sali berishës, duke u shprehur se ish kry... Read more

Kronika e Zezë

SMART MEDIA sh.p.k. Rr. "Dëshmorët e Vitisë", Viti, Kosovë
 ✉ info@plus-televizion.tv ☎ 038 733 953 / ☎ +377 44 60 40 50